Visie

AV Video, al ruim 30 jaar actief als videoproducent voor bedrijfsleven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

In de eerste jaren was het puur pionieren. Sjouwen met een zware grote camera, een grote losse recorder en vanzelfsprekend ook een statief en veel licht. Camera’s waren toen lang niet zo gevoelig als ze nu zijn, de videobanden waren groot, hadden een korte opnametijd en waren ook nog eens vrij kostbaar. Zo’n 39 gulden -omgerekend 18 Euro- voor een band met 30 minuten opnametijd. Dat heeft ons toen gevormd, even zo maar wat beelden schieten en dan later zien of je er iets van kunt maken was toen geen optie en is -volgens ons- nog steeds geen optie. Vanzelfsprekend maken we tegenwoordig gebruik van de hedendaagse moderne opname middelen, maar de basis blijft vooral een goede start . . .

Een goed concept en opname plan is essentieel!!! De eerste vraag is altijd: “Wat wilt u communiceren met uw doelgroep?” Het is de basis voor het concept en aansluitende productieplan. Tijdens het productieproces veel aandacht voor de compositie, uitlichting, geluid, schone en opgeruimde omgeving en vanzelfsprekend respect voor de medewerkers en empathie voor de cliënten & patiënten.

Het eindresultaat: Vakkundige en logisch opgebouwde no-nonsense video’s met respect voor de kijker én een duidelijke overdracht van uw boodschap . . .

Dat is onze visie!

Mail of bel ons eens voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!