Specialisaties

Onze specialisaties . . .

AV Video heeft in de loop van de jaren een grote verscheidenheid aan producties gerealiseerd. Er zijn een aantal sectoren waar we in de loop van de jaren uitzonderlijk veel ervaring hebben opgedaan. Zo heeft de voedingsindustrie vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld. Brood, kaas, vlees en GFA productie & verwerking is voor ons een bekend terrein.

In de Zorg en Medische sector hebben we ook jarenlange ervaring. Opnames op een afdeling Oncologie of een Palliatieve Care Unit, projecten voor en/of rondom mensen met beperking, diepte interviews met kwetsbare GGZ cliënten, projecten in de ouderenzorg, specialistische medische trajecten en OK registraties van bijvoorbeeld orthopedische- of hartchirurgie. Altijd met veel respect, geduld en inlevend vermogen voor de cliënt en/of patiënt.

In de luchtvaart zijn wij al jaren actief en wereldwijd gewaardeerd voor onze veiligheidsvideo’s voor helikopter- en vliegtuig passagiers, niet alleen in Europa maar wij reizen ook regelmatig naar andere werelddelen. Om, vaak onder bijzondere en uitdagende omstandigheden, lokaal het script te schrijven, benodigde materiaal op te nemen en de video ter plekke grotendeels te monteren. Dankzij het hedendaagse internet inclusief vertalingen naar bijvoorbeeld Russisch, Frans, Portugees, Kazak of Maleis en ook het inspreken in een willekeurige taal. Dat is voor ons de uitdaging!

Autocue ondersteuning bij presentaties van management of medewerkers is een noviteit. Het maakt het u een stuk makkelijker om uw boodschap met de kijker te delen. Dat kan worden opgenomen in uw dagelijkse omgeving of met behulp van blue of green screen techniek. Dan voegen we later een willekeurige achtergrond toe.

Specialisatie, bekend zijn op een specifiek gebied!

Mail of bel ons eens voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!