Visie

AV Video is al ruim 30 jaar actief als videoproducent voor het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

In de eerste jaren was dat puur pionieren. Sjouwen met een zware camera van ruim 5 kg, een losse recorder met hetzelfde gewicht, een zwaar statief en vaak ook nog veel licht. Videobanden waren groot, hadden een opnametijd van maximaal 30 minuten en kosten per stuk (omgerekend) zo’n 18 euro, dat heeft ons wel gevormd. Even flink wat beelden schieten en dan maar zien of we er iets van konden maken ging toentertijd niet en werkt -volgens ons- nog steeds niet. Vanzelfsprekend maken we tegenwoordig wel gebruik van de modernste hedendaagse opname middelen maar de basis blijft een goed plan . . .

Een goed plan is essentieel, weten vanuit welk standpunt, waar komt licht (indien nodig), hoe zit het met geluid, is de omgeving schoon, geen rommel in beeld en altijd alles met veel oog voor details. Het eindresultaat, vakkundige en logisch opgebouwde no-nonsense video’s met respect voor de kijker en een duidelijke overdracht van uw boodschap . . .

Dat is onze visie!

Mail of bel ons eens voor een vrijblijvend oriƫnterend gesprek!